Name:
Phone no
Email Address:
Where Do You Live?
How Can We help You? Lose Weight
Gain weight
Improve Skin
Improve Health
Increase Energy
Nutrition For Pregnancy & Lactation
Earn Extra Income

This HTML form was created by Freedback.

ADS

Ho Chi Minh Trip

Wahhhh sangat lame kot dah xupdate langsung belog nih..malas ade + mood nak tido je memanjang plus ramai lak sedara-mara ..hahaha..memang xsempat la update hari2 atau selalu2 sebab masa memang cemburu kot kat aku..

Just intro untuk cite pasal HCMC la ni....mnanti dalam post2 akan datang aku akan cite mcmne korang2 boleh gi sendiri and budget untuk trip korang kesana. If korang memang kategori budget traveller & upload pic sekali..

Aku pergi ber-4 je...Aku, My Kandar, Aizat & isterinya Emy... memang adventure betol kitorg nye trip sebab kitorg rider sepanjang masa..Sewe motor jek...cepat+mudah dan jimat..hahaha

Kami gerak flight malam 17 Dec 2011 sampai 19 Dec 2011....memang happening and pening sbb penat...hahaha......

Paling best & gembira sekalia dalah encik Syed Muhamad Iskandar aka Mr.Buddy aku lerr...semua yg dia nak. die dapat dan ada kat sane..cettttttttt..xaci,xaci,xaci


Layankan pic yg aku google dulu kat tenet b4 aku upload hak milik peribadi aku ekkk..hahaha..kalo korang tgk pon dah nampak cam adventure kan..hehehe




Regards
Izzati Iskandar

Harga Barang Bakal Naik!!!!

Salam Muharram, salam akhir tahun 2011 & salam semuanya......hammmboii dah lame kot aku xupdate. yela aku kan seorang pekerja yg bagus merangkap seorang mak & isteri yg mithali....kehidupan yg penuh dgn kerje2 yg xpernah nak abis kot..hehehehe..

Ha, ni nak habaq mai kat hampa semua la ni.....la ni duk kecoh2, kalut2, GAJI KAKITANGAN AWAM nak naik..hamboiiiii cheq no...bertuah lah badan pekerje kerajaan yek...jgn berjoli katak xingat dunia sudah #peringatan termasuk diri aku sendiri.

Ha, bile sebut pasai gaji NAIK, maka otomatik kompem barang2 akan naik..kompem la tuh....yang menjadi buih2 kemarahan ramai org (ceh,ceh,ceh..buih2 kemarahan la sgt) dengar-dengar cerita dari beberapa orang pegawai yg pergi dengar TAKLIMAT JPA tentang gaji tu, tangga kenaikkan gaji kakitangan terpaksa di SULIT kan sebab, byk bank2 xsabo nak hantar promosi2 hutang piutang nih..hahaha..itu xpe lagi, yg sakit hati adalah, dengar cerita dari JPA, sebuah pasarayadgn motto nya 'BUY AT WHOLESALEPRICE" pasaraya ape lagi kalo x encik M (xmau sebut betol2 takut kene saman, tercekik makkkk oiii...hehehe)
ade plak nak tau tangga gaji baru kakitangan awam, pastu die nak NAIK SEMUA HARGA BARANG diorang..ishhhh ni kene wat peket xpun demonstrasi ni....gilos la..patut JPA sulitkan TANGGA GAJI semua gred jawatan...ishhh ni bukan membantu rakyat, tp menyusahkan rakyat de la....patut la Dr.M war-war kan pasal KUASA PEMBELI di TANGAN RAKYAT....





Regards,
Izzati Iskandar

Happy Preggy Year!!!

Wahhh, tahun ni ramai sungguh kengkawan opis, geng2 belog aku yang peknen. Musim mengawan agaknye..hehehehe....pepon, happy utk korang nanti...mudah-mudah bertambah rezeki korang dengan kehadiran cinonet kecik yg akan buat korang hampir setahun gak la bersengkang mata tengah2 malam....




Antara opismate, geng blogging, kawan2 seangkatan yang tengah berbahagia peknen ::

1) Kak Azni ---------->> http://azbawi.blogspot.com/

2) Asiah ---------->>  http://sitiasiah84.blogspot.com/# wah tahniah, tahniah...termengandung jugak..hahahaha

3) Mum ---------->> http://noopqueen.blogspot.com/

4) Pikah pikepompom

5) Liyana Bahari

Ramai sgt nak list kan pon x sempat.....pe pon..TAHNIAH kat korang2, yg baru termengandung pon tahniah dan yg x tersenarai atau terlupa nak list kan pon, tahniah..tahniah..




Muawahhh kat korang,
Izzati Iskandar