Name:
Phone no
Email Address:
Where Do You Live?
How Can We help You? Lose Weight
Gain weight
Improve Skin
Improve Health
Increase Energy
Nutrition For Pregnancy & Lactation
Earn Extra Income

This HTML form was created by Freedback.

ADS

Perjalanan Persendirian Ke Bumi Haramain - Part 1

Assalamualaikum,

Baru sedar rupanya lama dah 'break' dari post something. Last post adalah lebih kurang hampir setahun yang lepas. Idea dan minat nak post sambil share experience tu mmg ada cuma atas faktor kekangan masa. Last post adalah berkaitan Kembara Tanah Suci 2014 Part 1 pun tak sempat nak siap kan. Maaf kalau sambungannya ambil masa yang lama. InsyaAllah nanti akan update. 

Sementara masih ingat setiap perjalanan untuk perjalanan UMRAH kami dengan sendiri tanpa menggunakan khidmat mana2 agensi, saya teruskan yang ini dulu. Mudah2 han setiap patah perkongsian yang di kongsi, sikit sebanyak boleh menyumbang kebaikkan kepada kami dan juga bermanfaat utk rujukan yang lain. InsyaAllah.

Hadis Nabi Muhammad s.a.w:

"Satu umrah ke satu umrah menghapuskan dosa di antara keduanya, dan haji yang mabrur tiada balasan baginya melainkan syurga"

Kerana rindukan suasana 2 tanah suci Mekah dan Madinah, kami terus sama2 niat untuk jejakkan kakik ke sana lagi pada tahun berikutnya jika Allah izinkan. Isu tentang perbelajaan dan kos, itu semua kerja Allah. Cuma kita kalau betul2 nak, submit terus doa dan usaha setakat yang termampu.

Sesungguhnya, Allah itu Maha Berkuasa, perkara dan doa yang baik insyaAllah, pasti Allah makbulkan. Masa submit doa ni, nekad betul2 dalam hati. DAO cakap, lintasan hati ni kuat. Apa yang terlintas terus submit mintak dengan Allah sungguh2 dan insyaAllah akan terjadi. Sesungguhnya, itu jugaklah yang berlaku pada kami. Allah rezekikan untuk kami kembali jejak ke Tanah haramNya seperti doa kami.

InsyaAllah, semua itinerary perjalanan dan perkara berkaitan kos dan lain2, akan di update dalam post berikutnya.Double i
Izzati Iskandar
No comments:

IZZATI dan ISKANDAR

Daisypath Anniversary tickers